Parterapi i Silkeborg

– par-samtaler med fokus på kommunikation

Parterapi i Silkeborg ved parterapeut Sandra Buchhardt
Parterapeut Sandra Buchhardt

En parterapi varer 60-75 min. og koster 1000 kr.

I parterapien tager vi udgangspunkt i det, I ønsker at arbejde med. Vi udforsker konkrete vanskeligheder i jeres forhold, og samtidig arbejder vi aktivt med jeres kommunikation. Der er nemlig store gevinster at hente i at blive bedre til at tale sammen, for langt de fleste parforholds-problemer udspringer af dårlig eller manglende kommunikation.

Bliv bedre til at tale sammen

Nogle gange kan jeg som parterapeut bidrage med forslag til at løse forskellige problemstillinger, men det vigtigste udbytte af parterapien er, at I som par bliver bedre til sammen at finde frem til den bedste løsning. Og det bliver I rigtig gode til ved at træne det at tale godt sammen.

En god kommunikation i parforholdet handler både om, hvordan I hver især udtrykker jer, og det handler om at lytte. Begge dele øver vi i parterapien. Igennem den samtale, vi har, bliver det klart, hvordan I kan arbejde videre derhjemme – og I kan få helt konkrete øvelser med hjem, i det omfang I ønsker det.

Ring, hvis I har spørgsmål til parterapien eller ønsker at bestille en tid, på: tlf. 29 92 95 23.

Giv kommunikationen et service-eftersyn

I kan som par komme i parterapi, når I står over for store udfordringer – men også når I egentlig har det fint sammen, men synes, at jeres måde at tale sammen på godt kunne blive bedre. Parforholdet har godt af, at kommunikationen får et service-eftersyn med jævne mellemrum. Det er en af de mest effektive måder at pleje sit parforhold på.

I kan som par ikke komme i parterapi, hvis den ene part ikke vil – for det kræver to at skabe og vedligeholde et godt parforhold, og parterapien kræver noget af jer begge to. Det er helt i orden, hvis den ene af jer eller I begge er i tvivl om, hvorvidt I skal blive sammen – sålænge I begge er indstillet på at være aktivt deltagende i parterapien, herunder villige til at se på jeres egen andel af de problemer, I har i parforholdet. Parterapien kan bidrage til at afklare, om I ønsker at blive sammen eller hellere vil fortsætte hver for sig.

Parterapi er for par, der bor sammen, og par, der bor hver for sig. Parterapi er også for par, som er skilt og evt. har fundet nye partnere, men hvor fx fælles børn nødvendiggør, at der også efter parforholdets afslutning er en god kommunikation. Endelig kan parterapi være en mulighed for at arbejde med relationen mellem en forælder og et ungt eller voksent barn.

Jeg har arbejdet som parterapeut siden 2009 – se mere om min baggrund, erfaring og uddannelser her.

Pris for en parterapi: 1000 kr. for 60-75 min.

Bestil tid på tlf. 2992 9523  eller sandra@buchhardt.dk

Hvis den ene eller I begge føler behov for det, kan I sideløbende med parterapien gå i individuel terapi hos mig – se mere om individuel terapi her.